Overnachten voor iedereen

Toeristen, wandelaars en fietsers
De Ruisbroekmolen is gelegen in het hartje van Bierbeek midden in een natuurgebied waar je mooie (uitgestippelde) natuurwandelingen kan doen. Je ontdekt er niet alleen de natuur maar ook het erfgoed dat Bierbeek rijk is.

Ook de fietsers kunnen hun hartje ophalen. De site ligt op een fietsroute (tussen het  fietsknooppunt 88 en 92). U kan bij ons een tandem huren.                        0f7fbe0a-6ad1-4eb4-a6cc-586eb79192abjpg

Feestgangers Berkenhof
Heb je een feest of etentje in Berkenhof en heb je geen zin om nadien een taxi naar huis te nemen? De B&B ligt naast Berkenhof, je kan na een feest gewoon naar je kamer gaan zonder de auto te moeten gebruiken. Ook handig wanneer je tijdens het feest even moet omkleden of spullen moet opbergen. Er kunnen 10 personen overnachten in onze B&B. We geven het streekeigen ontbijt in het bakhuis. De prijs voor 10 personen is 430 euro inclusief ontbijt. 

Bedrijven
Je bent op een kwartiertje in Leuven en op 5 minuten in het industriepark van Haasrode.Heb je een business meeting in Leuven of Haasrode en moet je overnachten?  Of komt er iemand tijdelijk werken en zoek je een verblijf. Dan is onze accommodatie ideaal. Informeer naar de prijzen indien er voor een midweek wordt gehuurd.


De kamers

De kamers bevinden zich in een gebouw tegenover de watermolen. Zij zijn volledig nieuw, smaakvol ingericht en uitgerust met alle modern comfort. Je slaapt in een boxspring van hoge kwaliteit, er is WIFI, vloerverwarming, ventilatie, netflix .. De toegang tot het gebouw en de kamer is met een badge. De wagen kan op een privé parking geplaatst worden. 

De kamer van Archimedes

De kamer van Archimedes is een tweepersoonskamer met een dubbel bed van 1,80 meter. De kamer heeft een eigen badkamer en afzonderlijk WC. De prijs bedraagt 105 euro per nacht voor 2 personen en 95 euro per nacht voor 1 persoon, inclusief ontbijt.


Indien gewenst kan een aansluitende kamer met 2 eenpersoonsbedden aan de kamer toegevoegd worden. In deze kamer is eveneens een kitchenette voorzien. De prijs voor deze supplementaire kamer bedraagt 75 euro inclusief ontbijt voor 2 personen.Het hof van Laethem
Het hof van Laethem is een autonome flat met een slaapkamer met een dubbel bed van 1.80 meter, badkamer met douche, afzonderlijke WC en woonkamer. In de woonkamer is er een kitchenette met frigo, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. 

De prijs voor deze flat inclusief ontbijt bedraagt :

      per dag  110 euro

  midweek (ma-vr) 375 euro

    week (za-za) 530 euro
Residentie Wits

Residentie Wits is een flat met twee slaapkamers, badkamer met douche, afzonderlijke WC. Slaapkamer 1 heeft een dubbel bed van 1.60 meter, slaapkamer 2 heeft 2 eenpersoonsbedden, een kitchenette met frigo, koffiezetapparaat en waterkoker.

De prijs voor deze flat inclusief ontbijt bedraagt :
    3 personen  145 euro 

    4 personen  190 europrev next