Workshop Brood bakken

In deze workshop leer je zelf brood bakken. Eerst worden de basisprincipes van het broodbakken uitgelegd en de techniek om de oven op de juiste temperatuur te brengen. Daarna gaat iedereen aan de slag om zijn eigen deeg te maken onder begeleiding van een echte bakker die u tips en trucks geeft. Je kan kiezen om een klassiek wit boerenbrood te maken of een echt volkoren brood. Tijdens het rijzen van het deeg worden er pistoletjes gebakken. De verse warme broodjes worden met beleg ter plaatse verorberd. Wanneer je gekneed brood voldoende is gerezen, kan je jouw brood met de broodspaan in onze houtgestookte oven “schieten”. Na een half uur is het brood klaar en kan je het mee naar huis nemen. Zo kan je de volgende dagen nog verder genieten van de workshop!


Prijs

Voor deze workshop betaal je 28 euro per persoon. Je drank, belegde vers gebakken broodjes en je zelfgebakken brood dat je mee naar huis neemt is allemaal inbegrepen in de prijs. Minimum 10 deelnemers, maximum 16.